Persondatapolitik

Persondatapolitik, databeskyttelse og GDPR

Combination Lock

Generelt. Plan Gruppen, som står bag denne hjemmeside, er en konsulentvirksomhed, der er underlagt den gældende persondatalovgivning, der går under betegnelsen GDPR / databeskyttelsesforordningen. Formålet med vores persondatapolitik er at redegøre for, hvordan vi behandler og beskytter persondata. Det er vigtigt for os at passe godt på dine persondata. Beskyttelse af dine personlige oplysninger er derfor en fundamental del af den måde vi tænker og arbejder på, online og offline. Behandling af persondata i Plan Gruppen sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om håndtering af personlige data (GDPR). Hvis du vil se hvilke oplysninger vi har registreret om dig, så kan du kontakte os og anmode om udlevering af dine oplysninger. Du kan læse mere om datarettigheder på www.datatilsynet.dk.

Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er svarperson i en undersøgelse. Dine personoplysninger er i sikre hænder hos os. Vi oplyser således aldrig personoplysninger i undersøgelser elle rapporter. Hvis du er svarperson eller deltager i et respondentpanel, behandler vi normalt kun såkaldte almindelige personoplysninger. De normale personoplysninger der indgår i undersøgelser eller paneler kan omfatte navn, e-mail, telefon, alder, køn, uddannelse, jobsituation, boligform, vaner, holdninger eller tilsvarende. Disse oplysninger bliver udelukkende benyttet til statistisk analyse eller til kontakt om undersøgelser, som du har accepteret at få invitationer til. Med mindre andet er aftalt med dig, vil dine besvarelser og dine data altid blive behandlet på en anonym og statistisk måde. I de tilfælde hvor vi opbevarer personoplysninger offline, sker det på en beskyttet server, som kun særligt udvalgte har adgang til. Vi opbevarer kun personoplysninger i forbindelse med undersøgelser og svarpaneler, så længe vi har et legitimt formål med behandlingen.

Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er kunde eller har en erhvervsmæssig relation til os. Hvis du har en erhvervsmæssig relation til os, behandler vi kun almindelige personoplysninger, og ingen personfølsomme oplysninger. De oplysninger vi behandler har til formål at give individuel service, ligesom vi behandler de oplysninger der er nødvendige, for at kunne tilbyde eller løse opgaver. Disse oplysninger omfatter navn, e-mail, telefonnummer, produktinteresser og noter i forhold til faglig dialog. Oplysningerne opbevares i vores CRM system og økonomisystem, som også er underlagt GDPR. Vi opbevarer og benytter kun dine personoplysninger så længe vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen. Oplysninger bliver brugt til kontakt via telefon eller e-mail og til at udøve relevant service.

 

Markedsføring. Vi udsender kun e-mails med marked til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og givet sit samtykke. I alle e-mails med markedsføring har du mulighed for at tilkendegive, hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale via e-mail, enten som angivet i de konkrete e-mails du modtager, eller ved at sende en besked til, hvor du frabeder dig tilsendelse af e-mail markedsføring. Er du kunde hos os, og har du oplyst din e-mail adresse til os, kan vi sende dig e-mails med markedsføring uden dit samtykke, hvis vores henvendelse handler om eller er relateret til de serviceydelser, du eller din virksomhed har købt hos os.

 

Brug af hjemmesiden. Vi bruger cookies. Ved at bruge vores website accepterer du dette. Vi indsamler ingen oplysninger, der kan identificere dig som person.